Formulari alta socis Associació Seguiment FCB
Començar
 
Benvingut a Seguiment FCB!!! Recorda que ser associat no té cap cost i que només ho poden ser els socis del FC Barcelona o els qui tinguin el Carnet de Compromís, sense límit d'edat ;-)

 
*Tots els camps amb asterisc són obligatoris.

 
Sexe: *


 
Nom *

 
Cognoms *

 
Codi postal *

Si tens un codi postal estranger pots posar la part numèrica del mateix o només "00000"
 
Població *

 
Adreça *

 
Telèfon *

 
Data de naixement *

No hi ha límit d'edat, però necessitem saber de quin any ets per si es requereix l'autorització d'un adult en algun moment
 
Dades referents al FC Barcelona

Per ser soci de l'Associació Seguiment FCB és necessari que siguis Soci del FC Barcelona o posseïdor del Carnet de Compromís
 
Número Soci FCB o Carnet de Compromís ... *

En el cas de posseir el Carnet de Compromís serà necessari que ens indiquis la clau
 
Escull de quin any és aquest número de carnet: *


 
En el cas de tenir abonament al Camp Nou, ens podries indicar a quina "boca" estàs? *

Aquesta informació ens permet conèixer millor com estem repartits els socis per l'estadi. En el cas de no tenir abonament pots indicar "0"
 
Tens perfil de Facebook?

 
Sí o No? *

     
 
En cas afirmatiu, quin és el nom del teu perfil a "Facebook"?

Necessitem saber quin és el teu nom a Facebook (ex. "Joan Gamper") per poder-te incloure al grup "Associació Seguiment FCB"
 
Altres perfils de xarxes socials:

 
Twitter?

Escriu el nom d'usuari amb @ al davant. El nostre Twitter és @SeguimentFCB, esperem que ens segueixis i ens facis "retuits" i "m'agrada"
 
Instagram?

Escriu el nom d'usuari amb @ al davant. El nostre compte és @SeguimentFCB, esperem que t'agradin les fotos que hi publiquem.
 
He llegit i accepto els termes i condicions d'ús *

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, t'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l'ASSOCIACIÓ SEGUIMENT FCB amb la finalitat d'atendre les teves consultes i remetre't informació relacionada que pugui ser del teu interès. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a info@seguimentfcb.cat. Mentre no ens comuniquis el contrari, entendrem que les teves dades no han estat modificades, que tu et compromets a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
     
 
He llegit i accepto els estatuts de l'Associació Seguiment FCB *

Llegeix aquí els Estatuts - http://bit.ly/1ObSs7I
     
 
Ja per acabar... ens farà falta que ens facis arribar una foto del teu carnet de soci o carnet de compromís a info@seguimentfcb.cat per tal de validar que, seguint els Estatuts de l'Associació, pots passar a formar part de Seguiment FCB. Moltes gràcies pel teu temps!

Gràcies per completar aquest typeform
Ara en pots crear el teu propi — és gratuït, senzill i bonic!
Crea un <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform